Tack så mycket!

Tre fantastiska veckor har gått fortare än fortast och vi ber om ursäkt för den glesa uppdateringen av bloggen sedan campet öppnade. Tack vädret. Tack vågorna. Och tack till våra underbara gäster:)

Idag skiner solen vilket den även ser ut att fortsätta göra de närmsta veckorna. Nu ska vi försöka vrida klockan lite långsammare och njuta fram till 17:e februari.
Wohoo!
ps. Surfet har varit episkt. Denna bild är ett exempel rakt utanför vår balkong - mer kommer! ds.

På allmän begäran - fler boendebilder

Här kommer några extra bilder från våra boenden. Först en bild från vardagsrummet i våra fyrpersoners-lägenheter som man bor i om man bokar ospecat boende.
Exempel på ett av två sovrum i vårt ospecade boende.
Såhär ser vår "ettor" ut: Kök, toalett, dubbelsäng eller två enkelbäddar i egen lägenhet om man vill bo i en studio får man ange det vid bokning för att se om det finns ledigt.
Komplett kök och tvättmaskin i alla lägenheter

Första dagens första nybörjarsurf

Gick av stapeln i midja till axelhöga slappa vågor bakom en hamnmur. Den outtalade, men ack så omtalade stå-upp-garantin infriades snabbt.

Nu öppnar vi!

Om cirka tio minuter anländer gästerna tillsammans med Gurra. Pontus lagar fiskgryta. Erik och Andrea har preparerat en fet fruktskål. Ljusen är tända. Vågorna dundrar in utanför. Detta kommer bli grymt!

Peppade till max

På väg hem till El palmar stannade vi till först i Faro-Portugal för tennisdrabbning.
Sen lite kultur i Sevilla.
Väl hemma visade sig balkongen från sin bästa sida.
Och vågorna med.
Imorn smäller det. Första svenska gästerna anländer! Välkomna:)

RSS 2.0